Laddar
Laddar
Laddar

ESS-CON

OMA MYYMÄLÄ TYÖMAALLA

Kun kaikki kiinnikkeet ovat saatavilla suoraan työmaalta, tehokkuus kasvaa ja rahaa säästyy. Siksi tarjoamme työmaallesi oman myymälän, jonka loppumaton valikoima on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi. Ratkaisu on nimeltään ESS-CON. Se on 8 jalan kontti, josta työntekijät saavat tarvitsemansa ruuvit ja kiinnikkeet rakennustarvikeliikkeessä sovitun mukaisesti. Kontissa on selkeät osastot, hyllynreunakyltit, viivakoodit ja tuotetiedot. Se on helppo pitää järjestyksessä ja oikea tuote löytyy käden käänteessä.

RAKENTAJA MAGNUS WIDELL KERTOO ESS-CON-KONTISTA

”Nykyään 2–3 % rakennusprojektin kokonaiskustannuksista muodostuu kulutustavarasta. Niiden osuus hankintaan kuluvasta ajasta on kuitenkin peräti 60 %. Kun kaikki kiinnikkeet ovat saatavilla suoraan työmaalta, vältytään rikkinäisiltä pakkauksilta, tuotteita on saatavilla silloin kun niitä tarvitaan ja pystymme valvomaan käyttöä vaivatta.”

ESS-CON-KONTIN EDUT:

  • Räätälöity valikoima on kaikkien työmaalla olijoiden jatkuvassa käytössä.
  • Kenenkään ei tarvitse ajaa rakennustarvikeliikkeeseen ja takaisin.
  • Sisältö mukautetaan rakennushankkeen eri vaiheiden mukaan.
  • Käyttöä pystytään valvomaan helposti.
  • Työmaalla voidaan keskittyä ydintoimintaan.

ESS-CON-MYYMÄLÄN TILAAMINEN

ESS-CON tilataan ja toimitetaan jälleenmyyjän kautta. Valitsette yhdessä sopivan valikoiman hankkeen tarpeiden mukaisesti. Kontin erityisvalmisteisen sisustuksen ansiosta sitä voidaan siirtää silloinkin, kun hyllyssä on tuotteita. Kontti toimitetaan käyttövalmiina noin 10 päivää tilauksen jälkeen (koskee vakiokonttia). Jälleenmyyjäsi hoitaa täydennykset. 
 

VARAA HETI:

finland@essve.com

+358 50 434 0073  

”ILMAN ESS-CON-KONTTIA HOMMA EI TOIMI”

Kun Serneke sai toimeksiannon rakentaa kokonainen kampus Eskilstunan keskustaan, omaan myymälään satsaaminen oli itsestään selvä valinta. Työmaalle valittiin ESSVEn ESS-CON-kontti.

– En ole varma, olisiko homma toiminut ollenkaan ilman ESS-CON-konttia. Sen ansiosta meillä oli heti alusta alkaen saatavilla mukautettu valikoima kiinnikkeitä hankkeen 80–100 rakentajalle. Se säästää aikaa, vähentää hävikkiä eikä aiheuta katkoksia työhön, Jörgen Kilbo selittää.
 

Avustavana vastaavana työnjohtajana toimiva Kilbo on vastuussa siitä, että kaksi vuotta kestävä rakennushanke etenee jouhevasti. Hän ottaa esille uuden koulurakennuksen rakennuspiirustukset ja esittelee, miten oikeat tuotteet valittiin piirustusten ja ESSVEn valikoiman perusteella.
 

– Oma rakennustarvikeliikkeemme AB Karl Hedin Eskilstunasta tarkistaa valikoiman ja hoitaa täydennykset kerran viikossa. He seuraavat rakennusprosessin kulkua ja mukauttavat kontin sisällön eri vaiheiden mukaan. Näin kontissa ei ole valuvaiheessa puuruuveja viemässä tilaa ja toisin päin. Todella kätevää, Kilbo toteaa.