Campaign image

AINUTLAATUINEN JÄRJESTELMÄ SUOMEN MARKKINOILLA

Hidden Decking System (HDS) -järjestelmän ansiosta ammattirakentajat voivat tarjota asiakkailleen näyttäviä terassi- ja puuverhoiluratkaisuja tarvitsematta veloittaa niistä omaisuuksia.

Fiksua Hidden Decking System -järjestelmäämme käytettäessä terassiruuvit kiinnitetään lautojen sivuille, joten terassista tulee tyylikkäämpi, koska ruuvien kannat eivät näy. Terassin ilmeestä tulee ylellinen ja pelkistetty, mitä on vaikea saavuttaa perinteisesti asennettavilla terassiruuveilla. Lautojen sivuille asentamisen ansiosta perinteisestä asentamisesta johtuvat halkeamat ja tikut laudoissa vältetään.

• Täydellinen järjestelmä: asennustyökalu, kärjet ja terassiruuvit
• Ei halkeamia eikä tikkuja
• Ruostumattomien ruuvien ansiosta piiloasennus voidaan tehdä myös vaativissa ympäristöissä.

Campaign image

KAIKKI TARVITTAVA SUOMEN KAUNEIMPIEN TERASSIEN SAAMISEKSI AIKAAN

HDS-järjestelmän asennustyökalu ja erikoiskärjet ovat saatavina kahtena kokovaihtoehtona lautojen leveyden mukaan: 85–110 mm ja 110–150 mm.

Erityisesti kehitetyt ruuvit ovat saatavana ruostumattomina A4- ja A2-vaihtoehtoina. Nuolenmuotoinen kärki vähentää halkeamisen vaaraa.

HDS-tuotteet on helppo mukauttaa ESSBOX-järjestelmäämme. Voit mukauttaa HDS-salkun poistamalla vaahtomuovia ESSBOX-salkuista leikkaamalla, jolloin ne soveltuvat HDS-tuotteille.