Palvelut

ESSVE on enemmän kuin vain tavarantoimittaja. Olemme ammattirakentajien aktiivinen yhteistyökumppani. Teemme aktiivisesti töitä rakentajien työn tehostamiseksi ja helpottamiseksi tuotteilla ja palveluilla, jotka säästävät rahaa ja aikaa ja parantavat hankkeiden turvallisuutta.

ASIANTUNTEVA TEKNINEN TUKI

Autamme sinua valitsemaan oikeat kiinnike- ja asennusratkaisut. Asiantuntijamme vierailevat mielellään työmaallasi. Paikan päällä voimme keskustella oikean asennustavan valinnasta lainsäädännön, määräysten ja rakennustyypin perusteella. Pyrimme vastaamaan 12 tunnin kuluessa. Varaa aika:

+358 50 434 0073

finland@essve.com

ESSCON – KANNATTAVUUS NOUSUUN

Vain 2–3 % rakennushankkeen kokonaiskustannuksista muodostuu kulutustavarasta. Niiden osuus hankintaan kuluvasta ajasta on kuitenkin peräti 60 %. Kun kaikki kiinnikkeet ovat saatavana suoraan työmaalla, tehokkuus ja tuottavuus kasvaa, mikä parantaa kannattavuutta. Käyttövalmiina toimitettava ESS-CON-kontti tilataan paikallisesta rakennustarvikeliikkeestä. Konttiin tulevat tuotteet valitaan yhdessä rakennustarvikeliikkeen yhteyshenkilön kanssa. 

LUE LISÄÄ JA TILAA